Tietoa tehtävästä

Haemme Vaasan toimipaikkaan

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikkönä olet osa tiimiä, joka tekee Lemonsoftista markkinoiden parhaan toiminnanohjausjärjestelmän. Johdat ja vastaat tuotteen kehityksestä yhdessä muiden tuotepäälliköiden kanssa. Teet läheistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin kanssa.  Olet myös aktiivinen kumppaneidemme kanssa laajentaen tuotteen ekosysteemiä.

Olet hyvä kommunikoimaan asiakkaiden ja tuotekehityksen kanssa. Osaat priorisoida asioita, etkä epäröi päätöksenteossa. Sinulla on vahva halu onnistua, haluat ottaa vastuuta kehityksestä ja jaat mielellään osaamista muille. Tuotteen kehitys on sinulle intohimo ja kokemusta on tuotepäällikön roolista aiemmasta tekemisestäsi. Sinulla on myös vahvaa osaamista toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle työpaikan edelläkävijäyrityksessä, upeat työkaverit ja mahdollisuuden olla mukana luomassa nykyaikaista toiminnanohjausjärjestelmää. Lisätietoja antaa tuotekehitysjohtaja Andreas Björk sähköpostitse andreas.bjork@lemonsoft.fi tai puhelimitse 010 328 1062.

Jos koet olevasi oikea henkilö, lähetä hakemuksesi henkilöstöpäälliköllemme Mari Erkkilälle osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi  31.5.2017 mennessä. Laitathan sähköpostin aiheeksi ”Tuotepäällikkö”.

Yhteystiedot

Mari Erkkilä
Talous- ja henkilöstöpäällikkö
rekry@lemonsoft.fi
010 328 1055