Lemonsoft-yritysohjelmistot on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Lemonsoft on nykyaikainen ja kehittyvä ohjelmisto, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Lemonsoft Yritysohjelmistot kattaa kaikki yrityksesi keskeisimmät toiminnot, kuten talous- ja henkilöstöhallinnon, kassan, asiakkuudenhallinnan, varastokirjanpidon, logistiikan ym, joista valitset käyttöösi ne osat, jotka tarvitset. Ominaisuudet ovat helposti muokattavissa ja päivitettävissä liiketoiminnan muutostilanteessa. Nyt on oikea hetki varautua tulevaisuuteen!

Lemonsoft-ohjelmistoa voit käyttää myös sovellusvuokrausmallilla (SaaS) pilvestä edulliseen kuukausihintaan. Tarvitset vain internetyhteyden. Pilvikäytön myötä sinun ei tarvitse huolehtia ohjelmistopäivityksistä, varmuuskopioinnista tai palvelimen uusimisesta. Lemonsoft pilvipalvelussa sinulla on aina uusimmat versiot käytössäsi ja käytön sujuvuus varmistetaan riittävillä palvelinresursseilla.

Voit käyttää ohjelmistoa yhdessä tilitoimistosi kanssa. Lemonsoft mahdollistaa
saumattoman ja joustavan yhteistyön tilitoimiston kanssa. Autamme tarvittaessa sopivan tilitoimistokumppanin valinnassa.

Haluatko kuulla lisää Lemonsoftista? Lähetä yhteydenottopyyntö