Varastotoiminnot mobiilisti

Ota yhteyttä

LemonWMS on Lemonsoftin varastohallinnan mobiilisovellus, jonka avulla hoidat tehokkaasti perusvarastotoiminnot kuten hyllysaldojen tarkistamisen, inventoinnin ja varastokirjaukset.

Laaja laitevalikoima

LemonWMS toimii Android-laitteilla. Voit käyttää sovellusta älypuhelimessa, jolloin puhelimen kamera toimii myös viivakoodinlukijana. Sovellus toimii myös teollisuuteen tarkoitetuissa iskunkestävissä tableteissa, joissa on sisäänrakennettu viivakoodinlukija.

Helppo

Sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Lataa sovellus kaupasta ja kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla joilla muutenkin käytät Lemonsoftin varastotoimintoja.

Nimikkeiden tiedot

Valitse varasto, jota haluat käsitellä ja hae nimike tuotekoodilla, EAN-koodilla, hakukoodilla, nimikkeellä tai lisänimikkeellä. Apuna voit käyttää kameraa tai viivakoodinlukijaa.

Näet nimikkeen perustiedot, varastot ja hyllyt sekä niiden saldot.

Ajantasaiset saldot

Sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa tuotteiden varastosaldot, miltä hyllyltä tuotetta löytyy ja onko tuotetta tulossa lisää.

Voit myös tarkistaa mitä yksittäisellä hyllyllä pitäisi olla ja tehdä tarvittaessa pikainventoinnin saldon korjaamiseksi.

Varastokirjaukset ja ostotilauksen saapuminen

Voit kirjata yksittäisille tuotteille tulo- tai ottotapahtumat. Sovellus tukee myös sarja- ja eränumeroita, sekä kokolajitelma tuotteita. Tuotteen haet joko listasta, viivakoodilla tai manuaalisesti hakemalla. Myös varastosta toiseen siirrot ja ostotilauksen saavuttaminen onnistuvat mobiilisti.

Inventointi ja keräily

Inventointi on nopeaa mobiilisovelluksen avulla ja soveltuu erityisesti nopeisiin korjaustyyppisiin pikainventointeihin.

Myyntitilausten lavakeräily onnistuu mobiilisti. Tähän käyttöön tabletti koko soveltuu puhelinta paremmin.

Tuotanto

LemonWMS:n avulla hoidat tuotannon keräilyt, työn aloitusleimaukset ja työn valmistumisen.