Lemonsoft-ohjelma

Joulukuu 2015

Lemonsoftin joulukuun 2015 version myötä julkaisemme uuden LemonHub-tuotteen Lemonsoft Verkkopalkan, sekä useita ominaisuuksia Lemonsoftin eri osa-alueisiin. Lemonsoftiin on tehty myös vuodenvaihteeseen liittyviä muutoksia.

LemonHub on Lemonsoftia käyttävien yritysten verkosto, johon liittymällä saat selkeää ja tuottavaa etua, jos yhteistyökumppaneillasikin on käytössään Lemonsoft. Osana LemonHubia julkaisimme kesäkuun 2015 versiossa Lemonsoft Verkkolaskun, jolla on jo yli 120 käyttäjää. Lemonsoft Verkkolaskun kautta on toimitettu jo yli 13.000 verkkolaskua edullisesti ja tehokkaasti. Tutustu LemonHubiin ja Lemonsoft Verkkolaskuun ohjeemme kohdassa LemonHub, ja ota Sinäkin edullinen ja vaivaton Lemonsoft Verkkolasku käyttöösi.

Esittelemme joulukuun 2015 version keskeiset ominaisuudet versiovideolla, joka korvaa versiowebinaarit. Versiovideo on jaettu osiin osa-alueittain, joten löydät itseäsi eniten kiinnostavat asiat nopeasti. Videon alussa näkyvät aihealueiden ikonit toimivat myös hiiren painalluksella toimivina linkkeinä kyseisiin videon kohtiin.

Parannamme kehitysideoiden käsittelyn läpinäkyvyyttä ja isompien kokonaisuuksien osalta käymme keskustelua LinkedInissä. Löydät käyttäjäryhmän hakemalla LinkedInissä hakusanoilla ”Lemonsoft käyttäjäryhmä”. Pääset mukaan klikkaamalla ryhmän nimen vieressä olevaa Join-painiketta. Tee, kuten jo useat muutkin ja liity Lemonsoftin käyttäjäryhmään jo tänään ja osallistu tulevaisuuden tuotteen tekemiseen!

Muutamme vuoden 2016 alusta lähtien Lemonsoftin versioiden julkaisutapaa siten, että julkaisemme vuosittain yhden version, johon keräämme vuoden aikana tulleet muutokset. Julkaisemme kuitenkin vuoden aikana tarvittaessa revisioita, joissa on korjattu versiossa mahdollisesti ilmenneitä virheitä. Pitkällä tähtäimellä pyrimme siirtymään jatkuvaan julkaisutapaan, jolloin julkaisemme uuden version aina, kun Lemonsoftiin on tehty oleellisia muutoksia. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin, kun halutut uudet ominaisuudet ovat saatavilla nopeammin.

Uudistamme versiosaatteen muotoa niin, että versiosaate sisältää aiempaa enemmän tietoa versioon tehdyistä muutoksista. Kunkin osa-alueen muutokset eritellään otsikoiden Uusia ominaisuuksia, Muutoksia ja Korjauksia alle.

Versiosaate joulukuu 2015

Tutustu tarkempiin tietoihin:

info.lemonsoft.eu/mitauutta/