Voit määritellä Windows työasemasi hakemaan Lemonsoft alustapalveluiden RDP-pikakuvakkeet automaattisesti määrittelemällä RemoteApp Feed asetukset. Löydät RemoteApp määritykset Windows 8.1 ja 10 käyttöjärjestelmistä.

1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Kaikki ohjelmat tai Kaikki Sovellukset ja valitse RemoteApp ja etätyöpöytäyhteydet tai hae ohjelma Windowsin omalla haulla.

RDApp1

 

2. Valitse Määritä uusi yhteys RemoteApp ja etätyöpöytäyhteydet tai Käytä RemoteAppia ja Etätyöpöytäyhteyksiä (Windows 10)

RDApp21

3. Anna URL-osoitteeksi: https://gateway.saas.cldpart.net/rdweb/feed/webfeed.aspx

(Jos pikakuvakeet eivät lataudu, varmista URL osoite Asiakaspalvelustamme)

 

RDApp3

4. Klikkaa Seuraava

RDApp4

 

5. Anna käyttäjätunnukset muodossa saas\etunimi.sukunimi tai lemonsaas\etunimi.sukunimi

Voit myös valita ”Muista tunnistetietoni” jos samalta Windows profiililta käytetään vain yksiä Lemonsoft RemoteApp tunnuksia. Tällöin Lemonsoft RemoteApp ei kysy erikseen käyttäjätunnuksia kirjautumisen yhteydessä. (Katso myös RemoteApp salasanojen tallennus: http://www.lemonsoft.fi/remoteapp/remoteapp-tallennettu-salasana/)

RDApp5

 

6. Klikkaa Valmis

RDApp6

 

7. Käynnistä Lemonsoft SaaS Käynnistä-valikon pikakuvakkeesta. Anna tarvittaessa tunnukset uudelleen, muodossa saas\etunimi.sukunimi tai lemonsaas\etunimi.sukunimi. Pikakuvakkeen nimi voi vaihdella asiakasympäristöstä riippuen.

 

RDApp7

Huom! Jos käytössäsi on Sovelluspalvelin varmista kirjautumisen jälkeen että ”Tervetuloa”-ikkunassa on oikea SQL-palvelin ja valittuna on ”Nykyinen käyttäjä” valinta. Jos et tiedä SQL-palvelinta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme: http://www.lemonsoft.fi/asiakaspalvelu/

Jos kirjautumisen jälkeen Yrityslistassa ei ole valittavana yritystä, varmista että uudet käyttäjätunnukset on lisätty ja lisenssit aktivoitu pääkäyttäjän toimesta Lemonsoft käyttäjähallintaan: Käyttäjä- ja lisenssihallinta