Kauppapaikat


JAPO Ohjelmistot on luotettava ohjelmistotuotannon ammattilainen, jonka historia yltää aina vuoteen 2001 saakka.
www.japo.fi

 

 

 
 

Louhos Digital on uuden ajan digitoimisto, joka tarjoaa ohjelmistokehitys- ja integraatio-osaamista kymmenien vuosien kokemuksella.
Lisäksi saman katon alta löytyy modernit digimarkkinointiratkaisut. www.louhosdigital.fi

 


Kosila on tuotepohjaisiin ja räätälöityihin tietojärjestelmiin sekä asiakaskohtaisiin ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt ohjelmistotalo. Autamme asiakkaitamme menestymään ja kehittämään omaa liiketoimintaansa korkeatasoisten IT-ratkaisujen avulla.
www.kosila.fi


Ohjelmaräätälöinnit ja lisäosat


JAPO Ohjelmistot on luotettava ohjelmistotuotannon ammattilainen, jonka historia yltää aina vuoteen 2001 saakka.
www.japo.fi


Skycode on Lemonsoftiin integraation tarjoava ohjelmointiyritys. Ohjelmistojamme ovat mm. hienokuormitus, jälkilaskenta, tuotannonseuranta, mobiilisovellukset ja intranet. Tekoälyn suunnittelu on myös ydinosaamistamme. Ohjelmistokehitys räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.
www.skycode.fi


EDI/OVT


Trade Connector tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille nopeasti ja vaivattomasti käyttöönotettavan tilaus-toimitusketjun sähköisten sanomien välityspalvelun, jonka käyttöönoton ja kuukausittaisen käytön kustannukset ovat edulliset.
www.tradeconnector.fi


OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa. Tarjoamme ratkaisut mm. sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen, EDIFACT- ja XML-pohjaiseen sähköiseen kaupankäyntiin sekä rahti- ja tullaussanomiin. Palvelumme integroidaan tietojärjestelmääsi yhteistyössä järjestelmätoimittajasi kanssa. Sinun ei siis tarvitse tuntea kaikkia sähköisen sanomaliikenteen kiemuroita.
www.ows.fi


Logistiikka


Consignor tukee yrityksesi toimitusprosesseja nopeuttamalla ja helpottamalla tilausten toimituksia asiakkaille ja tekemällä lähettämisestä edullisempaa. Consignor keskittyy yksinomaan Delivery Management -palveluun.
www.consignor.fi


Logentia on kuljetusalan hintavertailutyökalujen ja -palveluiden erikoisosaaja, jonka tarjonta perustuu laajaan kuljetusalan tuntemukseen ja markkinatiedon hyödyntämiseen.
www.logentia.com


Unifaun Online on internetin välityksellä toimiva kuljetusten hallintajärjestelmä. Palvelun avulla voidaan tulostaa Pohjoismaiden merkittävimpien rahdinkuljettajien sähköisiä rahtiasiakirjoja.
www.unifaun.com


Integraattorit

 

SD Worx on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Ohjelmistoratkaisumme tarjoavat  helppokäyttöiset ja tehokkaat työvälineet HR-tehtävien kuten rekrytoinnin, työsuhteen elinkaarenhallinnan, suorituksen- ja osaamisen johtamisen sekä palkanlaskennan hoitamiseen. Lisäksi tarjoamme laadukkaita palkka- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalveluja vaativampiinkin tarpeisiin.

www.sdworx.com


Apix ylläpitää laskutustietokantoja, joiden avulla myyntilaskut välitetään täysin automaattisesti, virheettömästi ja juuri siinä muodossa kuin asiakkaasi ne haluaa eli joko verkkolaskuina tai paperilaskuina.
www.apix.fi


Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen tarjoaja. Ratkaisumme auttavat kaikenkokoisia organisaatiota tehostamaan talousohjaustaan ja hyödyntämään liiketoimintaverkostojaan.
www.basware.fi


Flashnode on yritys, joka integroi asiakkaiden eri ohjelmistot ja poistaa manuaaliset työvaiheet ohjelmien välillä. Flasnodea käyttää yli sata yritystä ja se tukee 90% eri järjestelmistä.
www.flashnode.com


Intrum on luotonhallinnan asiantuntija joka toimii terveen talouden suunnannäyttäjänä. Tehostamme ratkaisujemme avulla yritysten rahankiertoa ja parannamme niiden kannattavuutta.
www.intrum.fi


Labyrintti Media Oy on vuodesta 2001 toiminut Suomen johtava mobiiliratkaisujen toimittaja. Palvelujamme hyödyntää jo yli 1500 suomalaista yritystä.
www.labyrintti.com


Maventa tarjoaa osto- ja myyntilaskujen välitykseen liittyvät palvelut kaikenkokoisille yrityksille.
www.maventa.com


Poplatek Oy on suomalainen ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys. Poplatek kehittää saumattomia teknologiaratkaisuja, jotka helpottavat arkea, sujuvoittavat työntekoa ja maksamista sekä luovat uutta liiketoimintaa.
www.poplatek.fi


Ropo Capital Oy on kotimainen laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut liiketoiminnan kehittämisen tueksi.
www.ropocapital.fi


Suomen Tilaajavastuu tarjoaa palvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuu toimittaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita, jotka helpottavat organisaatioiden hallinnollisten velvoitteiden hoitamista.
www.tilaajavastuu.fi


Tocoman on vuonna 1989 perustettu rakennusalan ohjelmistoja, kustannustietoa ja laskentapalveluita tarjoava yritysryhmä.
www.tocoman.fi


Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Yhtiö tarjoaa sähköisen maksamisen ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin, pienistä lähikaupoista aina suuriin kansainvälisiin ketjuyrityksiin.
www.verifone.fi


Laitteet


Elkome suunnittelee ja valmistaa ohjelmistoja asiakkaiden erityistarpeisiin.
www.elkome.com


Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Signal Partners on suurten ja keskisuurten organisaatioiden kumppani mobiliteetissa ja sen hallinnassa sekä tietoverkoissa. Signal Partners auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja ottamaan kilpailuetua mobiiliratkaisujen avulla.
www.signalpartners.fi