Ohjelmaräätälöinnit ja lisäosat

JAPO Ohjelmistot on luotettava ohjelmistotuotannon ammattilainen, jonka historia yltää aina vuoteen 2001 saakka.
www.japo.fi


EDI/OVT

Trade Connector tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille nopeasti ja vaivattomasti käyttöönotettavan tilaus-toimitusketjun sähköisten sanomien välityspalvelun, jonka käyttöönoton ja kuukausittaisen käytön kustannukset ovat edulliset.
www.tradeconnector.fi

OWS Finland Oy tarjoaa sanomanvälityspalveluja, joilla siirtyminen sähköiseen sanomanvälitykseen on vaivatonta ja helppoa. Tarjoamme ratkaisut mm. sähköiseen myynti- ja ostolaskutukseen, EDIFACT- ja XML-pohjaiseen sähköiseen kaupankäyntiin sekä rahti- ja tullaussanomiin. Palvelumme integroidaan tietojärjestelmääsi yhteistyössä järjestelmätoimittajasi kanssa. Sinun ei siis tarvitse tuntea kaikkia sähköisen sanomaliikenteen kiemuroita.
www.ows.fi


Logistiikka

nShift Delivery on tehokkain tapa hoitaa kuljetusten hallinta. nShift auttaa luomaan kitkattoman ja kannattavan yhteyden lähettäjän, rahdinkuljettajan sekä vastaanottajan välille tarjoamalla standardisoituja ja käyttäjäystävällisiä IT-ratkaisuja, jotka helpottavat kirjeiden, pakettien, kappaletavaran ja rahdin käsittelyä.
https://nshift.com/


Integraattorit

SD Worx on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Ohjelmistoratkaisumme tarjoavat helppokäyttöiset ja tehokkaat työvälineet HR-tehtävien kuten rekrytoinnin, työsuhteen elinkaarenhallinnan, suorituksen- ja osaamisen johtamisen sekä palkanlaskennan hoitamiseen. Lisäksi tarjoamme laadukkaita palkka- ja henkilöstöhallinnon ulkoistuspalveluja vaativampiinkin tarpeisiin.
www.sdworx.com

Apix ylläpitää laskutustietokantoja, joiden avulla myyntilaskut välitetään täysin automaattisesti, virheettömästi ja juuri siinä muodossa kuin asiakkaasi ne haluaa eli joko verkkolaskuina tai paperilaskuina.
www.apix.fi

Basware on maailman johtava hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen tarjoaja. Ratkaisumme auttavat kaikenkokoisia organisaatiota tehostamaan talousohjaustaan ja hyödyntämään liiketoimintaverkostojaan.
www.basware.fi

Flashnode on yritys, joka integroi asiakkaiden eri ohjelmistot ja poistaa manuaaliset työvaiheet ohjelmien välillä. Flasnodea käyttää yli sata yritystä ja se tukee 90% eri järjestelmistä.
www.flashnode.com

Intrum on luotonhallinnan asiantuntija joka toimii terveen talouden suunnannäyttäjänä. Tehostamme ratkaisujemme avulla yritysten rahankiertoa ja parannamme niiden kannattavuutta.
www.intrum.fi

LINK Mobility Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja. Olemme erikoistuneet viestintään, digitaalisiin palveluihin ja datan älykkääseen hyödyntämiseen.
www.linkmobility.fi

Maventa tarjoaa osto- ja myyntilaskujen välitykseen liittyvät palvelut kaikenkokoisille yrityksille.
www.maventa.com

Poplapay on suomalainen ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys. Poplatek kehittää saumattomia teknologiaratkaisuja, jotka helpottavat arkea, sujuvoittavat työntekoa ja maksamista sekä luovat uutta liiketoimintaa.
https://poplapay.com

Ropo Capital Oy on kotimainen laskutuksen ja maksuvalvonnan palveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut liiketoiminnan kehittämisen tueksi.
www.ropocapital.fi

Suomen Tilaajavastuu tarjoaa palvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuu toimittaa asiakkailleen joko suoraan tai partnerien kautta sähköisiä palveluita, jotka helpottavat organisaatioiden hallinnollisten velvoitteiden hoitamista.
www.tilaajavastuu.fi

Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Yhtiö tarjoaa sähköisen maksamisen ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin, pienistä lähikaupoista aina suuriin kansainvälisiin ketjuyrityksiin.
www.verifone.fi


Laitteet

Elkome suunnittelee ja valmistaa ohjelmistoja asiakkaiden erityistarpeisiin.
www.elkome.com