Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Viime vuosien aikana olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme toimialamme keskiarvoa enemmän. Haluamme olla johtava liiketoiminnan kehittämistä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja.

Päätuotteemme, Lemonsoft-yritysohjelmisto on suunniteltu liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Ymmärrämme erikokoisten yritysten ja eri toimialojen haasteet sekä mahdollisuudet. Liiketoimintamme lähtökohtina ovat tuore teknologia, suomalaiset käytännöt ja yhdessä asiakkaidemme kanssa tehty tiivis kehitystyö. Toimintamme kulmakivi on asiakaslähtöinen tuotekehitys, joka takaa asiakkaille jatkuvasti uudistuvan, aina ajan tasalla olevan ja asiakaskohtaisesti räätälöitävän yritysohjelmiston.

Olemme asiakkaidemme valittu kumppani useilla eri toimialoilla. Jo yli 2000 suomalaista yritystä käyttää arjessaan Lemonsoftin kokonaisvaltaista toiminnanohjausjärjestelmää. Oman myyntimme lisäksi asiakkaitamme palvelee laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri Suomen. Lemonsoftilla on omat toimipisteet Vaasassa, Joensuussa ja Vantaalla.

Missiomme

Tuotamme toiminnanohjaukseen soveltuvaa automatisoitua ohjelmistopakettia, joka tukee asiakasyrityksemme toiminnan kehittämistä ja tehokkuusajattelua sekä tuottaa toimintaan kannattavuuselementtejä.

Visiomme

Tavoitteemme on olla alansa johtava liiketoiminnan kehittämiseen liittyvän toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja.

Mistä haluamme olla tunnettuja?

Haluamme olla liiketoimintasi perusteellinen mallintaja ja kehittäjä. Lemonsoft on yhteistyökumppani, joka mallintaa perusteellisesti asiakkaidemme liiketoiminnan ja integroi ohjelman saumattomaksi osaksi yrityksesi toimintoja. Tavoitteenamme on, että ohjelma sopii asiakkaamme liiketoimintamalliin ja kehittää sitä jo käyttöönottovaiheesta alkaen. Ohjelmistomme avulla kehität ja ohjaat koko liiketoimintaasi.

Käyttöönoton jälkeen Lemonsoft on tärkeä osa asiakasyritysten ja sen työntekijöiden päivittäistä rutiinia. Jotta työnteko sujuu joustavasti ja ongelmitta, on tärkeää, että olemme ongelmatilanteissa helposti ja nopeasti saatavilla. Kattava ja jatkuvasti laajenevan toimittajaverkostomme avulla varmistamme nopean avun läheltäsi. Olemme arkesi mukana elävä ohjelmistotoimittaja, joka reagoi muutos- ja kehitystarpeisiin nopeasti.

Nykyaikaisen teknologian ja jatkuvan uudistumisen ansiosta Lemonsoft-ohjelmistosi pysyy aina ajan tasalla.