Lemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla ohjaat materiaalivirrat kohdilleen. Pystyt luomaan erinomaisen pohjan tuotannon, logistiikan, ostojen ja myyntien hallintaan. Samalla parannat asiakastyytyväisyyttä ajantasaisilla toimituksilla ja nopealla asiakaspalautteen käsittelyllä.

Tapahtumaketjujen aukottomuus ja jäljitettävyys ovat oleellinen osa yrityksen materiaalihallintoa sekä toiminnanohjausta. Lemonsoft Logistiikka tarjoaa käyttöösi uusimman teknologian tuottamat hyödyt: asiakkaat voivat tehdä tilaukset sähköisest ja logistiset toiminnot on helppo liittää yhteistyökumppaneittesi järjestelmiin.

Ohjelma tukee varastokirjanpidon, logistiikan ja tuotannon sekä laskutuksen lisäksi asiakaspalvelua. Asiakastyytyväisyys paranee entisestään, sillä Lemonsoft Logistiikka -ohjelman avulla palautteen, mahdollisten reklamaatioiden ja huoltopyyntöjen käsittely helppoa.

Lemonsoft Logistiikka -ohjelmaa kehitetään jatkuvasti, jotta se vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaiden tarpeisiin. Kehitystyössä ovat tiiviisti mukana sekä asiakkaamme että omat asiantuntijamme.

Logistiikka on osa Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmää: voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne tarpeellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin.

Lemonsoft Logistiikka sisältää:

  • varastokirjanpito, sarja- ja eränumerokäsittely, tuoterakenteet, kuormalavakäsittely
  • myyntitilaukset, ostotilaukset
  • poikkeamien käsittely (reklamaatiot), huoltotyöt
  • intrastat tulliasiointi
  • vuokraustoiminnot
  • kokolajitelmat
  • toimittajahinnastojen päivitys
  • monikoodisuuskäsittely, tuotekonfiguraattori, OVT-yhteydet, tiedonkeruuratkaisut.

”Kartalla Lemonsoftin ansiosta”

– Lemonsoftin paras ominaisuus on sen tarjoama reaaliaikainen tieto. Nopealla vilkaisulla voi vaikkapa myyntitilanteessa tarkistaa, mikä on varaston tilanne, onko tarjouksen hinta oikella tasolla, mitä muita viimeisimpiä myyntitilauksia on tehty jne. Päätökset ja suunnitelmat voidaan perustaa ajantasaiseen tietoon, sanoo toimitusjohtaja Gianpaolo Rinetti Monditaly Finland Oy:stä.

Monditaly Finland Oy on italialaisten laatutuotteiden, pääasiassa elintarvikkeiden ja juomien, maahantuoja ja toimittaja. Italiassa valmistetut tuotteet saapuvat ensin yrityksen toimipisteeseen Helsinkiin, josta niitä toimitetaan ravintoloihin, kahviloihin, kauppoihin ja liikelahjoiksi ympäri Suomea.

Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo.

– Olemme ottaneet käyttöön myös kalenterin, josta näkee kätevästi, mitä eri työntekijöillä on ohjelmassa.

Yhteinen järjestelmä kirjanpitäjän kanssa

Rinettin mukaan Lemonsoft on helppokäyttöinen ohjelma, jonka käyttölogiikka, pikapainikkeet ja visualisuus toimivat. Yrityksessä on järjestetty uusille työntekijöille omia koulutuksia, ja he ovat ottaneet ohjelman perusteet nopeasti haltuunsa.

– Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto sijaitsee pilvessä, jolloin siihen voi päästä käsiksi mistä vain. Omalla kirjanpitäjällämme on käytössä Lemonsoft, ja he pääsevät helposti meidän järjestelmäämme. Näin olemme säästäneet kustannuksissa, Rinetti kertoo.

Toiminnanohjausjärjestelmästä saa käyttöön useita raportteja, taulukoita sekä graafeja, ja tietoja on myös helppo siirtää ohjelmasta toiseen.

– Arvostan sitä, että tietojen vertailu on helppoa eikä kiireen keskellä tarvitse kaivaa jokaista numeroa erikseen. Graafit tarjoilevat tiedon selkeässä muodossa, ja niiden avulla saa helposti kokonaiskuvan asiakkuuksien edistymisestä sekä yrityksen tilanteesta. Lemonsoft-ohjelma voi kasvaa yrityksen mukana, ja siihen saa tarvittaessa lisää käyttöominaisuuksia, listaa Rinetti.

Nopeaa asiakaspalvelua, yhteistä ohjelmakehitystä

Rinetti on antanut myös ideoitaan ohjelmankehittämiseen, näitä kehittämiskohteita on käyty läpi Lemonsoftin kanssa.
– Asiakaspalvelu toimii todella hyvin. Pienet kehitysideat menevät nopeasti läpi, kysymyksiin vastataan välittömästi, vikailmoitukset hoituvat parin päivän sisällä ja isommatkin kehitysideat käsitellään riittävän nopeasti. Kun soitan, joku vastaa aina. Ja voin luottaa siihen, että asioitani hoidetaan eteenpäin, Rinetti kiittelee.